Päivityswebinaari on sertifioiduille maksuton etuoikeus mutta samalla pakollinen velvollisuus, joka on osa sertifioitujen pätevyyden jatkuvaa ylläpitoa.

Tasot

 • Ei mahdollinen tarkoittaa sitä, että kyseisen tason sertifioidulla ei ole osallistumisoikeutta.
 • Avoin tarkoittaa sitä, että sertifioitu saa osallistua, mutta ei ole pakko.
 • Pakollinen tarkoittaa sitä, että kyseisen tason sertifioidun on pakko osallistua webinaariin ylläpitääkseen sertifiointinsa.
 OPERATEDESIGNGOVERNPROJECTINSPECT
TASO 1AvoinAvoinAvoinAvoinAvoin
TASO 2Ei mahdollinenPakollinenPakollinenPakollinenPakollinen
TASO 3Ei mahdollinenAvoinAvoinAvoinPakollinen

Talvikauden 2018 – 2019 päivityswebinaarien sisältö

TASO 1

 • Sisältö vahvistamatta.

TASO 2

 • Sisältö vahvistamatta.

TASO 3

 • Sisältö vahvistamatta.

Osallistuminen

Kalenteri täällä.

Ilmoittautuminen täällä.

Osallistumisohje täällä.

Usein kysyttyä

Kävin koulutuksen viime keväänä. Koskeeko tämä myös minua?

 • Kyllä. Safe to Play -koulutukset päivitetään säännöllisesti. Kesäkaudella tehdään päivitys, päivityskoulutukset pidetään syksyllä ja uuden päivitetyn rakenteen mukaiset koulutukset pidetään seuraavana talvikautena.

Miten päivityskoulutukseen osallistutaan?

 • Päivityskoulutus on online-seminaari. Avaat vain selaimen tälle sivustolle ja Esapedian alta löytyy kohta “webinaarit”. Tarvitset siis tietokoneen jossa on kaiuttimet (mieluusti kuulokkeet). Läsnäolijat varmennetaan chat logista, joten kirjaudu sisään omalla nimelläsi ja mieluusti myös sertifiointikoodillasi (esim. Esa Junttila INS 10 0062) ja kirjoita jotain jossain vaiheessa koulutusta chattiin; osallistujia pyydetään osallistumaan chatin kautta useaan otteeseen.

Onko ilmoittautumisessa rajoituksia?

 • Yhteen koulutukseen voi osallistua vain 50 henkilöä ja osallistumisoikeus annetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos määrä täyttyy, otetaan käyttöön salasana, joka ilmoitetaan 49 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Entä jos en voi osallistua mihinkään yllämainituista päivityskoulutuksista?

 • Ajat on valittu siten, että erilaisilla viikkokalentereilla niihin osallistuminen on mahdollista. Lisäksi niistä ilmoitetaan hyvissä ajoin. Jos syystä tai toisesta et kuitenkaan voi osallistua mihinkään näistä, mutta haluat ylläpitää sertifiointisi seuraavanakin vuonna, sinulle järjestetään oma päivityskoulutus. Hinta on 75€ per tunti + alv 24 %.

En ole sertifioitu, mutta minua kiinnostaa päivityskoulutuksen aiheet.

 • Päivityskoulutus on vain sertifioiduille joten ilman osallistumisoikeutta webinaariin ilmaantuvat suljetaan ääni- ja kuvayhteyden ulkopuolelle. Olet luonnollisesti tervetullut Safe to Play -koulutukseen mikä mahdollistaa sertifiointikokeeseen osallistumisen ja sitä kautta myöhemmin osallistumisen päivityskoulutuksiin! : )