Safe to Play markkinoi tarkastajien Inspect -koulutusta ainutlaatuisena, mitä se onkin! Olemme asiasta niin vakuuttuneita, että annamme rahat takaisin -takuun.

Kun 7-päiväisen Inspect -koulutuksen käynyt henkilö on osallistunut kaikille kurssipäiville, tehnyt itseopiskelutehtävät ja toiminut muutenkin koulutuksessa tavalla, joka mahdollistaa oppimisen, mutta silti kokee, että hän ei ole oppinut mitään merkittävästi uutta, tai että koulutuksen sisältö oli itsestään selvien asioiden kertaamista, hän saa rahansa taksisin (palautettavasta summasta vähennetään ainoastaan ne välittömät kulut, mitkä Safe to Play Oy itse maksoi kyseisestä oppilaasta, esimerkiksi tarjoilut ja myyntipalkkiot).

Palautuksen saamiseen riittää, että henkilö koulutuksen jälkeen katsoo kouluttajaa silmiin ja kertoo, miksi koulutuksen sisältö oli pettymys!

Me Safe to Play:ssä luotamme siihen, että jokainen koulutuksen käynyt on tyytyväinen. Uutta oppivat myös ne, jotka ovat mahdollisesti käyneet alan peruskoulutuksen aiemmin.