Tilauskoulutus on täysiverinen S2P-koulutus sisältäen sertifioinnit, mutta se järjestetään tilaajan varaamassa paikassa ja siihen osallistuu vain tilaajan kutsumat henkilöt. Koulutus järjestetään yleensä kolmena perättäisenä viikkona kuten normaalit S2P koulutuksetkin.

Miksi tilauskoulutus?

Henkilön lähettäminen muulla paikkakunnalla järjestettävään koulutukseen maksaa matkojen, majoituksen ja päivärahojen vuoksi enemmän kuin vain koulutushinnan. Jos tilauskoulutuksen järjestää yhdessä esimerkiksi naapurikunnan kanssa, koulutettavia voi kertyä toistakymmentä, milloin hinta on koulutettavaa kohti merkittävästi edullisempi kuin normaaleihin koulutuksiin osallistuttaessa.

Täytä alla olevaan laskuriin tilauskoulutuksesi tiedot niin näet mitä suuruusluokkaa tilauskoulutuksesi hinta tulisi olemaan.

Huomaa

  • Arvio tilauskoulutuksen kokonaishinnasta on arvio siitä, kuinka paljon tilauskoulutus tulee maksamaan.
  • Arvio yksittäiskoulutettujen kokonaishinnasta on verrokkihinta-arvio kokonaiskulusta, jos vastaava määrä henkilöitä lähetettäisiin normaaliin S2P koulutukseen.
  • Yksittäiskoulutettavien matka-, majoitus- ja päivärahakuluiksi on arvioitu maltillisesti 150€ per päivä per hlö.
  • Tila- ja tarjoilukuluista vastaa tilaaja.
  • Tilauskoulutuksen kokonaishinnassa on kouluttajan matka- ja majoitus- ja ateriakuluiksi arvioitu 1000€, mutta lopulliseen laskuun tulee toteutunut summa.
  • Mikäli koulutuspaikkakunnalle pitää matkustaa edellisenä päivänä, lisäkulu on 200€ per päivä.
  • Tämä ei ole tarjous vaan suuntaa-antava työkalu tilauskoulutuksen kannattavuuden arvioimiseksi.

Kiinnostaa?

Kalenterissamme on tilaa vain rajoitetusti erityisesti Inspect -tason koulutusten suhteen. Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle.