Programvarufamiljen Safe to Play färdigställdes 2022 med programvara för Inspector och Management. Dessa applikationer förenklar och förbättrar inspektion, underhåll och förvaltning av fritidsområden.

Safe to Play Inspector

Denna 100 % svenska applikation för mobilen/surfplattan är designad av proffs för proffs, ett extremt effektivt och kvalitetsförbättrande verktyg för användning ute på fältet.

  • Används på en telefon eller surfplatta (Android + Apple)
  • Skapa ett område och objektregister.
  • Använder mobilenhetens kamera och skalar ner bilderna automatiskt.
  • Skapa instruktioner för inspektion och rutinunderhåll för varje objekt baserat på dess egenskaper.
  • Innehåller ett omfattande kontextbibliotek med felrapporter.
  • Täcker alla inspektionstyper: Visuell, funktionell, årlig och idriftsättning. Skapar automatiskt en rapport som innehåller all information inom området och uppfyller kraven för (TR 17207 och ISO 24665) för inspektörer och kontrollorgan (ISO 17020).

Inspector-applikationen är ett oberoende program som använder samma databas som Safe to Play Management-systemet. När den används tillsammans får Inspector schemalagda inspektions-, underhålls- och reparationsuppgifter och fungerar som ett rapporteringsverktyg för slutförandet av uppgifter.

2023 omfattar underhålls- och tillsynsanvisningarna lek- och motion/redskap och badstränder; Dessa är utan tvekan de mest utmanande föremålen att inspektera. Riktlinjerna utökas aktivt.

Tänk på det här: Säkerhetsbesiktning av lek- och motionsområden är en ansvarsfull uppgift, och osäkerheten om något missats kan besvära även en erfaren inspektör. Att göra en rapport som uppfyller kraven tar dessutom lätt upp till en timmes arbetstid. Safe to Play Inspector ser till att ingenting glöms bort och skapar den mest omfattande rapporten på marknaden automatiskt!

När du använder applikationen betalar du för antalet områden. Till exempel, 300 områden i 10 år för ca 6 kr per område och år!

Inspector eller Management?

Safe to Play Inspector är utan tvekan det bästa inspektionsprogrammet på marknaden, vilket förbättrar kvaliteten på inspektionen och tillförlitligheten av resultaten, och sparar tid. Men du kanske undrar vilken som är den bästa lösningen: Inspector eller Management. Det finns en prisskillnad mellan programvarorna och det är inte värt att betala för ingenting. Den här jämförelsen hjälper dig att avgöra.

Safe to PlayInspectorManagement
Anpassade inspektionsinstruktionerJaJa
Automatisk inspektionsrapportJaJa
BesiktningshistorikJaJa
Vem äger all data?PersonligFöretaget
OmrådesförvaltningI mobilappenFull funktionalitet
ObjekthanterareI mobilappenFull funktionalitet
Uppdragsledning och distributionNejJa
Utvecklingen av reparationsbehov som en UnderhållsinstruktionNejJa
UnderhållsplanNejJa

Fler Safe to Play-applikationer