Safe to Play Inspector ja Management ohjelmistot tehostavat ja parantavat vapaa-ajanalueiden tarkastusta, huoltoa ja hallinnointia. Inspector on yhden käyttäjän tarkastustyökalu.

Huom. Videossa on esittely kaikista kolmesta: Inspector, Management ja Vika. Jos haluat katsoa koko 8,5 minuutin videon, aloita video alusta.

Tämä 100 % suomalainen ja suomenkielinen mobiili tarkastussovellus on ammattilaisten ammattilaisille suunnittelema, huikean tehokas ja tarkastuksen laatua parantava työkalu kenttäkäyttöön.

  • Käytetään puhelimella tai tabletilla (Android + Apple)
  • Luo alue- ja haluttaessa myös välinerekisterin.
  • Käyttää mobiililaitteen kameraa ja skaalaa kuvat automaattisesti.
  • Luo kullekin objektille sen ominaisuuksien mukaan muodostetut tarkastusohjeet.
  • Sisältää laajan puuteilmoitusten jyvätekstikirjaston.
  • Kattaa kaikki tarkastustyypit: Silmämääräinen, toiminnallinen, vuosi sekä käyttöönotto.
  • Luo automaattisesti kaikki alueen tiedot sisältävän tarkastusraportin, joka täyttää tarkastajien pätevyysmääritysten (TR 17207 ja ISO 24665) sekä testitalostandardin (ISO 17020) vaatimukset.

Inspector sovellus on itsenäinen ohjelma, joka käyttää Safe to Play Management tietokantaa. Yhdessä käytettynä Inspector vastaanottaa aikataulutetut tarkastus-, huolto- ja korjaustehtävät ja toimii tehtävien teon raportointityökaluna (ks. käyttöohje).

Aktiivisesti ylläpidetty ja jatkuvasti kehitettävä huolto- ja tarkastusohjeisto kattaa leikki- ja liikunta-alueet, uimarannat sekä kattavasti muut ulkoilualueet.

Ajattelehan: Leikki- ja liikunta-alueiden turvatarkastus on vastuullinen tehtävä ja epävarmuus siitä, jäikö jotain huomaamatta voi vaivata kokenuttakin tarkastajaa. Lisäksi vaatimusten mukaisen raportin teko vie helposti jopa tunnin työaikaa. Safe to Play Inspector varmistaa, että mitään ei unohdu ja luo markkinoiden kattavimman raportin automaattisesti!

Sovelluksen käytössä maksetaan aluemuistipaikkojen määrästä. Mitä enemmän alueista ja mitä pidemmäksi aikaa, sitä halvempi vuosihinta on aluetta kohti.

Inspector vai Management?

Safe to Play Inspector on parantaa tarkastuksen laatua ja tulosten luotetavuutta sekä säästää aikaa. Ehkä kuitenkin mietit, kumpi on parempi ratkaisu: Inspector vai Management. Hintaeroa ohjelmistojen välillä on eikä turhasta kannata maksaa. Tämä vertailu auttaa ratkaisemaan. Voit myös aina soittaa meille: 040 717 9536 / Anne.

Safe to PlayInspectorManagement
Räätälöity tarkastusohjeKylläKyllä
Automaattinen tarkastusraporttiKylläKyllä
TarkastushistoriaKylläKyllä
Aluetietojen omistusHenkilökohtainenYrityksen
Alueiden hallintaMobiilisovelluksessaTäysi toiminnallisuus
ObjektimanageriMobiilisovelluksessaTäysi toiminnallisuus
Tehtävien hallinta ja jakoEiKyllä
Korjaustarpeiden kehitys työkehotteeksiEiKyllä
HuoltosuunnitelmaEiKyllä

Muut Safe to Play sovellukset