Safe to Play ohjelmistoperhe täydentyy vuonna 2022 Inspector ja Management ohjelmilla. Uudet sovellukset tehostavat ja parantavat vapaa-ajanalueiden tarkastusta, huoltoa ja hallinnointia.

Safe to Play Inspector

Tämä 100 % suomalainen ja suomenkielinen mobiili tarkastussovellus on ammattilaisten ammattilaisille suunnittelema, huikean tehokas ja tarkastuksen laatua parantava työkalu kenttäkäyttöön.

  • Käytetään puhelimella tai tabletilla (Android + Apple)
  • Luo alue- ja välinerekisterin.
  • Käyttää mobiililaitteen kameraa ja skaalaa kuvat automaattisesti.
  • Luo kullekin objektille sen ominaisuuksien mukaan muodostetut tarkastus- ja rutiinihuolto-ohjeet.
  • Sisältää laajan puuteilmoitusten jyvätekstikirjaston.
  • Kattaa kaikki tarkastustyypit: Silmämääräinen, toiminnallinen, vuosi sekä käyttöönotto.
  • Luo automaattisesti kaikki alueen tiedot sisältävän, tarkastajien pätevyysmäärityksen (TR 17207) vaatimukset täyttävän raportin.

Inspector sovellus on itsenäinen ohjelma, joka käyttää samaa tietokantaa kuin Safe to Play Management järjestelmä. Yhdessä käytettynä Inspector vastaanottaa aikataulutetut tarkastus-, huolto- ja korjaustehtävät ja toimii tehtävien teon raportointityökaluna (ks. käyttöohje).

Ensimmäisessä vaiheessa huolto- ja tarkastusohjeisto kattaa leikki- ja liikunta-alueet, jotka ovat kiistatta haastavimpia kohteita tarkastaa. Kesällä 2022 ohjeisto laajennetaan ulkoilureitteihin ja uimarantoihin.

Ajattelehan: Leikki- ja liikunta-alueiden turvatarkastus on vastuullinen tehtävä ja epävarmuus siitä, jäikö jotain huomaamatta voi vaivata kokenuttakin tarkastajaa. Lisäksi vaatimusten mukaisen raportin teko vie helposti jopa tunnin työaikaa. Safe to Play Inspector varmistaa, että mitään ei unohdu ja luo markkinoiden kattavimman raportin automaattisesti!

Sovelluksen käytössä maksetaan aluemuistipaikkojen määrästä. Esimerkiksi 300 aluemuistipaikkaa 10 vuodeksi hintaan 51 senttiä per alue per vuosi!

Inspector vai Management?

Safe to Play Inspector on ilman muuta markkinoiden paras tarkastusohjelma, joka parantaa tarkastuksen laatua ja tulosten luotetavuutta sekä säästää aikaa. Ehkä kuitenkin mietit, kumpi on parempi ratkaisu: Inspector vai Management. Hintaeroa ohjelmistojen välillä on eikä turhasta kannata maksaa. Tämä vertailu auttaa ratkaisemaan. Voit myös aina soittaa meille: 040 717 9536 / Anne.

Safe to PlayInspectorManagement
Räätälöity tarkastusohjeKylläKyllä
Automaattinen tarkastusraporttiKylläKyllä
TarkastushistoriaKylläKyllä
Aluetietojen omistusHenkilökohtainenYrityksen
Alueiden hallintaMobiilisovelluksessaTäysi toiminnallisuus
ObjektimanageriMobiilisovelluksessaTäysi toiminnallisuus
Tehtävien hallinta ja jakoEiKyllä
Korjaustarpeiden kehitys työkehotteeksiEiKyllä
HuoltosuunnitelmaEiKyllä

Muut Safe to Play sovellukset