Safe to Play Oy on leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuuden johtava asiantuntija!

Tuotamme vapaa-ajan alueiden turvallisuudenhallinan koko ekosysteemin.  Asiakkaitamme ovat kunnat sekä yritykset. Koulutamme ja sertifioimme alan ammattilaiset. Online kaupastamme löydät alan johtavat tietolähteet, testivälineet ja hallinnoinnin työkalut.

Innovatiivinen

Uudistuva

Mukautuva

Käytännöllinen

Yhteystiedot

Safe to Play Oy
Rinnetie 20
96910 Rovaniemi

Laskut pdf-tiedostona anne@s2p.fi tai sähköisesti.

Y: 2665051-1
ALV: FI26650511

Safe to Play Oy:n henkilöstö

Henkilöstömme on ammattitaitoista ja sitoutunut tuottamaan parhaat palvelut asiakkaillemme.

Esa Junttila
Toimitusjohtaja
esa@s2p.fi
040 5432 957

Esa on kouluttaja ja hänen osaamisensa leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuusasiantuntijana tunnetaan kautta Euroopan.

Safe to Play Oy, Anne Junttila

Anne Junttila
Asiakaspalvelu
anne@s2p.fi
040 717 9536

Anne on koulutusten koordinoija ja on työskennellyt leikki- ja liikunta-alueiden parissa lähes koko uransa.

Safe to Play Oy, Anton Levin

Anton Levin
Tietokantakehitys

Nörttien valtakunnan ovi avautuu vain kun kuningas niin haluaa. Anton on koodannut User ja Management tietokannat.

Safe to Play Oy, Miko Piitsalo

Miko Piitsalo
Sovelluskehitys

Safe to Play Oy:n toinen insinööri Miko on koodannut lapsesta asti ja hänen tuotoksiaan ovat Encyclopedia ja Inspector sovellukset.

S2P sertifioinnin johtoryhmä

S2P sertifioinnin johtoryhmä on sitoutunut pitämään sertifioinnin puolueettomana ja koko prosessin moitteettomana koekysymysten laatimisesta aina kokeiden tarkastamiseen asti.

Kehitykseen liittyvät strategiset päätökset tekee leikki- ja liikunta-alojen toimintaan laajan näkökulman omaava johtoryhmä. Kunkin sertifioitavan kohdalla tehtävän sertifiointipäätöksen tekee sertifiointimanageri.

Suvi Pasanen

Suvi Pasanen
Puheenjohtaja

Suvi on Yhteisessä Toimialaliittossa (YTL) standardisointiasiantuntijana ja hänen näkökulmansa S2P johtoryhmässä on standardisointi.

Esa Junttila
Sihteeri

Esa on Safe to Play Oy:n toimitusjohtaja ja hänen näkökulmansa S2P johtoryhmässä on kouluttaminen.

Safe to Play Oy, Anne Junttila

Anne Junttila
Sertifiointimanageri

Anne on Safe to Play Oy:n koulutuskoordinaattori ja hänen roolinsa S2P johtoryhmän ohjauksessa on operatiivisten sertifiointipäätösten teko.

Teemu Linna
Jäsen

Teemu työskentelee Helsingin kaupungille mm. ylläpitopalveluita tarjoavan STARAn projektipäällikkönä ja hänen näkökulmansa on rakentaminen ja ylläpito.

Jarkko Mattila
Jäsen

Jarkko työskentelee Tampereen kaupungille tarkastuspalveluita tarjoavan Tampereen Infra Oyn tarkastajana ja hänen näkökulmansa on tarkastaminen.

Antti Jokelainen
Jäsen

Antti työskentelee välinevalmistaja Lappset Group Oyn tuotekehityspäällikkönä ja hänen näkökulmansa on leikki- ja lähiliikunta-alueiden välineet ja varusteet.

S2P sertifioinnin asiantuntijaryhmä

S2P sertifioinnin kansainvälinen asiantuntijaryhmän jäsenet ovat eri maissa toimivia, alallaan kokeneita henkilöitä. Ryhmän tehtävänä on selvittää S2P sertifioinnin laajenemisen esteitä ja ratkaista ne. Ryhmällä ei ole päätösvaltaa S2P sertifioinnin kehityksessä, vaan se tekee esitykset S2P sertifioinnin johtoryhmälle.

S2P referenssikoulutuksen kehitysryhmä

S2P referenssikoulutuksen asiantuntijaryhmän jäsenet ovat pääasiassa olevia ja tulevia S2P koulutuskumppaneita, jotka toimivat eri maissa tarjoten asiakkailleen Safe to Play koulutuksia. Ryhmän tehtävänä on arvioida koulutuksen sisältöä ja kehittää sitä.

S2P tietokirjaston kehitysryhmä

S2P tietokirjaston asiantuntijaryhmän jäsenet ovat eri maissa toimivia, kokeneita asiantuntijoita jotka saattavat olla myös S2P substance partnereita. Ryhmän tehtävänä on arvioida tietokirjaston sisältöä, pitää se ajantasalla ja kehittää sitä.

“Safe to Play Oy:ssä tavoitteemme on luoda leikki-, liikunta- ja muiden vapaa-ajanalueiden turvallisuuden hallintaan keskittyvä ekosysteemi, joka sisältää henkilöstön koulutuksen ja pätevyyden ylläpidon lisäksi tietolähteet, tarkastajan erikoistyökalut sekä turvallisuuden hallinnan tietojärjestelmät.”

Esa Junttila
Toimitusjohtaja