Kaikkien S2P sertifiointitasojen voimassaoloaika on 5 vuotta viimeisen kokeen suorittamisesta. Uudelleensertifiointikokeen läpäisy jatkaa voimassaoloa 5 vuodella.

Uudelleensertifiointikoe tulee suorittaa 4 – 5 vuoden kuluttua, jolloin sertifikaatin alkuperäiseen voimassaoloon lisätään 5 vuotta. Kun määräaika umpeutuu, sertifiointi ei ole voimassa ja henkilön tiedot näkyy sertifioitujen listalla “Katkolla” tilassa.

“Katkolla” tilassakin sertifiointipalvelun edut, kuten oikeus osallistua täydennyskoulutuksiin, käyttää Inspector ja Encyclopedia ohjelmistoja ja myös palvelun vuosimaksu jatkuvat, kunnes sertifiointi ilmoitetaan lakkaututetuksi ilmoittamalla siitä omassa user.s2p.fi profiilissa.

Uudelleensertifiointikoe ei ole helppo, jos et ole kuluneen viiden vuoden aikana juurikaan kerrannut asioita Safe to Play kirjasta ja/tai Safe to Play Encyclopedista. Osa asioista on muuttunutkin! Suosittelemme lämpimästi kertaamaan ennen kokeeseen tuloa.
Harkitse itseopiskelutehtävien tilaamista ja tekemistä.

Millainen uudelleensertifiointikoe on?

S2P sertifioinnin johtoryhmä on linjannut, että uusintasertifiointikoe on tasoltaan hieman helpompi kuin alkuperäinen koe. Koe sisältää oikein/väärin kysymyksiä oman sertifiointitason mukaan.

Kokeen suorituksessa saa käyttää mitä tahansa tietolähdettä (kirja, sovellus, muistiinpanot tms.) mutta koe on suoritettava itsenäisesti.

Hinta

Uudelleensertifiointikokeen hinta muodostuu valvonta- ja koemaksuista.

  • Valvontamaksuttomissa koetilaisuuksissa valvontamaksua ei peritä. Muulloin valvontamaksu on 40€ + alv riippumatta koetasosta. Varaa aika sales@s2p.fi tai 040 5432 957 / Anne.
  • Ensimmäinen uusintakoe on maksuton, minkä jälkeen uusintakokeen koemaksu on 20€ + alv riippumatta koetasosta.

Uudelleensertifiointikokeen suorittaminen

Koe suoritetaan omassa henkilöprofiilissa osoitteessa user.s2p.fi. Kokeen valvonta suoritetaan alla olevan webinaari-ikkunan kautta. Huomaa, että sinulla tulee olla kamera, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi. Kokeen voi suorittaa missä tahansa koetilaisuudessa yksinkertaisesti tulemalla paikalle sen aloitusaikana (tai vähän ennen). Aluksi on mahdollisuus katsoa lyhyt esitys/ohje kokeen suorittamisesta.

Valvontamaksuttomia koetilaisuuksia järjestetään helmi-, maalis-, huhti-, touko- ja lokakuissa. Seuraavat ovat:

  • Maanantaina 20.5.2024 klo 13:00
  • Maanantaina 10.6.2024 klo 13:00

Huom. Kirjaudu sisään siten, että “Your name” kenttään tulee koko nimesi ja sertifiointikoodisi. Tämä helpottaa tunnistamista, jos samaan koetilaisuuteen tulee paljon henkilöitä.