Online järjestettävät täydennyskoulutukset tarjoavat vakiokoulutusten tapaan luotettavaa tietoa leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuudesta, mutta niissä keskitytään aina yhteen nimenomaiseen aiheeseen. Tutustu aiheisiin S2P kaupassa ja ilmoittaudu mukaan!

Täydennyskoulutuksiin voi osallistua kuka tahansa, mutta S2P sertifioiduille ja pätevyyden ylläpitopalveluasiakkaille ne ovat jopa maksuttomia. Kaikki täydennyskoulutukset kirjautuvat S2P koulutustodistukseen.

Täydennyskoulutusten ajankohdat

Täydennyskoulutuksia järjestetään ennaltamäärätyn aikataulun mukaan. Näet päivämäärät S2P kaupassa minkä tahansa täydennyskoulutuksen esittelyssä. Kysynnän mukaan kunkin päivän aiheet ja aikataulu lukitaan viimeistään viikkoa ennen kyseistä päivää ja ilmoitetaan tässä:

Ajankohta: 17.5.2024

Täydennyskoulutuksen aihe/ Update trainingAika
Iskunvaimennus vapaa-ajan alueilla8:00-9:30

Ajankohta:

Täydennyskoulutuksen aihe/ Update trainingAika

Ehdot

Yleisten kaupan ehtojen lisäksi seuraavat täydennyskoulutuksia koskevat ehdot pätevät:

  • Safe to Play Oy:llä on oikeus valita kunakin päivänä järjestettävät aiheet. Aiheet, joihin on ilmoittautunut vähemmän kuin 10 henkilöä, voidaan siirtää myöhemmäksi, vaikka päivän kalenterissa olisikin tilaa. (Vinkki S2P sertifioiduille: Vinkkaa aihe muille S2P sertifioiduille. Enemmän ilmoittautuneita kasvattaa sen todennäköisyyttä, että juuri tuo aihe esitetään!)
  • Jos aihe ei toteudu, siihen ilmoittautuneen henkilön ilmoittautuminen jää puskuriin. Tällöin ilmoittautuneella on oikeus perua osallistumisensa ilman lisäkulua.
  • Ilmoittautumisen saa perua tai siirtää myöhempään ajankohtaan ilman kuluja ennen aiheen lukitsemista ilmoittamalla siitä sales@s2p.fi.
  • Aiheen lukitsemisen jälkeen ilmoittautumisen saa perua tai siirtää myöhempään ajankohtaan maksulla, joka on 50 % kyseisen täydennyskoultuksen hinnasta.
  • Täydennyskoulutukseen tulematta jättäneiltä veloitetaan no-show-maksu, joka on 100 % kyseisen täydennyskoultuksen hinnasta. No-show maksu veloitetaan täytenä myös niiltä, joilla olisi ollut alennus.
  • S2P sertifioidulla tulee olla lupa koulutukseen ilmoittautumiseen työnantajaltaan. Mahdollinen täydennyskoulutuksen hinta sekä siirto-, peruutus- tai no-show-maksut veloitetaan seuraavan S2P sertifioinnin vuosimaksun yhteydessä S2P ehtojen mukaisesti siltä yritykseltä, joka oli henkilön työnantaja 30.9. kuluvaa vuotta.