Safe to Play kauppa on erityisesti leikki- ja liikunta-alueiden, mutta yhä laajemmin julkisten vapaa-ajantoimintojen turvallisuuteen keskittyvä asiantuntija. Valtaosa yrityksen toiminnasta keskittyy tuotekehitykseen minkä ansiosta Safe to Play kauppa tarjoaa laadukkaita ja uniikkeja tuotteita kilpailukykyisin hinnoin.

Sertifiointi

Sertifiointi toimii omana itsenäisenä päätöksentekoyksikkönään ja vastaa mm. S2P tietokirjaston, koejärjestelmän ja referenssikoulutuksen sisällöistä.

Koulutukset

Koulutuksia järjestetään eri kielillä ja eri maissa. Käytännön tarpeiden ympärille rakennettu koulutus perustuu riskinarviointiin ja alan standardeihin.

Sovellukset

Sovelluskehityksen johtavana ajatuksena on muodostaa ekosysteemi, jonka osat tukevat toisiaan: sekä luotettavan tiedon hakua että operatiivista toimintaa.

Julkaisut

Safe to Play kirja on jo vuosia ollut alan kiistaton perusteos, minkä ympärille on laadittu muita teoksia tukemaan oppimista ja käytännön työntekoa.

Testivälineet

Tarkastuksissa tarvitaan silmien ja mitan lisäksi joitain erityistestivälineitä kuten testikoettimet ja iskun vaimennuksen testilaite.

“Safe to Play kauppa tarjoaa leikki- ja liikunta-alueiden turvallisuuden hallinnan koko ekosysteemin. Tuotteet sisältävät henkilöiden osaamisen kehittämisen koulutuksissa ja pätevyyden ylläpidon sertifioinnin avulla sekä tarvittavat työkalut: tietolähteet, ohjelmistot ja testivälineet.”

Esa Junttila
Safe to Play Oy toimitusjohtaja