Safe to Play VIKA.FI on vikatietojen ilmoitus, käsittely ja raportointijärjestelmä. Järjestelmän kautta alueen käyttäjät voivat ilmoittaa vikatietoja alueen ylläpidolle.

Vika.fi – Viattomasti viihtyisämpää!

VIKA.FI järjestelmä on itsenäinen vikatietojen keräys ja käsittelytyökalu kunnille ja huoltoyhtiöille. Tarvittaessa se myös integroituu Safe to Play Management järjestelmään siten, että käyttäjätunnukset ovat samoja ja vikatiedot voidaan siirtää Managementiin yksityiskohtaisempaan käsittelyyn.

Huom. Videossa on esittely kaikista kolmesta: Inspector, Management ja Vika. Jos haluat katsoa koko 8,5 minuutin videon, aloita video alusta.
Vika.fi järjestelmän toimintakaavio

Kuluttaja avaa Vika.fi lomakkeen syöttämällä www.vika.fi osoitteessa kohteen koodin tai lukemalla QR koodin. Lomakeeseen voidaan kohteen mukaan asettaa esim. tekstityöte, kuvan lataus tai monivalita.

Kaikki vikailmoitukset kerääntyvät mobiiliin Vika-sovellukseen. Ilmoitus otetaan työlistalle ja sille voidaan antaa työohje. Asiattomat ilmoitukset on helppo hylätä. Sovellus ohjaa myös kohteeseen missä työ raportoidaan tehdyksi.

Koko järjestelmän hallinta tapahtuu Vika Managementissa, missä näkyy kaikki tapahtumat reaaliaikaisesti. Hallinnoija voi seurata raportointia, ohjeistaa korjaukset ja siirtää isommat työt Safe to Play Managementiin.

Useimmat ihmiset antaisivat mielellään palautetta havaitsemistaan vioista, jos se olisi helppoa ja sen voisi tehdä nimettömästi. Vika-järjestelmän antaa mahdollisuuden siihen!

Vika.fi aloituspaketti "City"

Vika.fi palvelusta on saatavana erisuuruisia paketteja alkaen 6 käyttäjän ja 100 noden “Taajama” paketista aina rajattomaan “Metropoli” pakettiin. Kokonaishinta muodostuu paketin vuosimaksusta sekä tarvittavista kylteistä ja kooditarroista. Siirry kauppaan ja kerää koriin oma paketti niin näet, paljonko järjestelmä maksaisi.

Vastaanota vikatiedot suoraan kuluttajilta vika.fi järjestelmällä

Oletuslomakkeessa on vain tekstityöte, mutta hallinnoija voi luoda helposti ja ilman koodaustaitoja kaikenlaisia lomakkeita ja valita sopivan kuhunkin kohteeseen.

Vika.fi ilmoituslomake
Vika.fi ilmoituslomake
Vika.fi ilmoituslomake

Vikatietojen keräämisen merkitys

Kunnat ja kaupungit käyttävät merkittäviä summia alueiden silmämääräisiin tarkastuksiin. Joillain alueilla tällaisia tarkastuksia tehdään viikoittain tai useamminkin. Erityisesti alueilla, joilla turvallisuus on merkittävä tekijä, voi tieto puutteesta ja siihen nopeasti reagoiminen säästää henkilövahingolta ja merkittävältä määrältä työtä ja kuluja vahingonkorvauksiin. Vaikka turvallisuus ei misään tapauksessa ole asia, jolla Safe to Play pelottelee, on tunnettua, että kuluttajan mahdollisuus ilmoittaa asioista vähentää riitojen määrää ja maksettuja vahingonkorvauksia.

Vika.fi ilmoitus: “Bussipysäkillä oleva näyttö ei näytä oikeita aikatauluja

Turvallisuuden lisäksi nopea reagointi vikoihin vähentää ilkivaltaa ja lisää käyttäjien tyytyväisyyttä palveluun. Erityisesti tieto tehdyistä toimenpiteistä auttaa vakuuttamaan kuntalaiset siitä, että verorahoja käytetään tehokkaasti ja kuluttajien vapaa-ajan alueista pidetään hyvää huolta.

Safe to Play ekosysteemi luo pohjan tehokkaalle alueiden hallinnoinnille. Ole rohkeasti yhteydessä meihin niin kerromme lisää S2P sertifioinnista, turvallisuuskoulutuksista sekä Management hallinnointijärjestelmästämme.

Lataa esite Inspector, Management ja Vika.fi eroista ja yhteiskäytöstä.


Safe to Play Vika on saanut EU-osarahoitteista kehittämisavustusta liittyen kylttien tuotteistamiseen sekä tietokannan ja sovelluksen koodaamiseen.

sales@s2p.fi | 040 717 9536