Safe to Play Management on osa sovellusekosysteemiä, joka on suunniteltu organisoimaan huollot ja tarkastukset. Management toimii yhdessä Inspector sovelluksen kanssa helpottaen ja tehostaen tarkastuksia, huoltoa ja hallinnointia.

Huom. Videossa on esittely kaikista kolmesta: Inspector, Management ja Vika. Jos haluat katsoa koko 8,5 minuutin videon, aloita video alusta.

Tämä 100 % suomalainen ja suomenkielinen järjestelmä saattaa olla suurin edistysaskel, mitä julkisten vapaa-ajanalueiden turvallisuuden hallinta on nähnyt sitten ensimmäisten standardien julkaisemisen.

Aluerekisteri

Alueen ja objektien paikkatieto on luonnollinen osa kaikkia moderneja hallinnointijärjestelmiä. Koordinaatti (piste, alue, reitti) tulee automaattisesti kartasta ja auttaa navigoimaan perille. Erityisesti tämä on tarpeen taajaman ulkopuolella.

Alueita ovat leikki- ja liikunta-alueiden sekä uimarantojen lisäisi mitkä tahansa kohteet, jotka käydään aika-ajoin käydä tarkastamassa ja joihin kohdistetaan huolto- ja korjaustehtäviä.

Safe to Play Management

Alueiden hallinta

Kaikki alueet ovat nopeasti selattavissa luettelona, karttanäkymänä tai kuvakortteina. Alueen tiedot on selkeässä näkymässä.

Safe to Play Management

Kaikki alueesta otetut kuvat ovat helposti selattavassa ikkunassa, josta näkyy myös kuvan ottamispäivämäärä.

Safe to Play Management

Alueelle asetetaan huoltosuunnitelma, joka luo tehtävät automaattisesti vuosittain.

Objektien hallinta

Kunkin objektin tiedot näkyy aluetietojen tapaan omassa ikkunassaan sisältäen mm. kuvahistorian, perustiedot ja korjasutarpeet.

Safe to Play Management

Puutteen hallinta

Puutehallinta on huolellisen suunnittelun tulos. Olipa puute selkeä “rikki ja korjaus” tai pidempää seurantaa vaativa toimenpidekokonaisuus, elinkaari, statukset ja dialogi tekevät käsittelyn stressittömäksi.

Rajaton määrä kuvia ehkä jopa vuosia kestävän seurannan aikana auttaa tekemään lopulta oikea päätöksen joka voi olla korjaus tai korjaamatta jättäminen.

Objektimanageri

Objektimanageri antaa selkeän kuvan hallittavan välineistön tilasta. Kukin objekti on samalla linkki sekä objektin että alueen tietoihin. Ominaisuuksiin perustuva suodatus näyttää nopeasti vaikkapa kaikki haittakasvit tai hiekkalaatikot.

Tehtävälista

Operatiivisen toiminnan sydän on tehtävälista, johon tulee automaattisesti kaikkien alueiden huoltosuunnitelman mukaiset tehtävät päivämääräjärjestyksessä.

Tehtävän voi määrätä tietylle henkilölle tai sen voi jättää vapaaseen jakoon kaikille, joilla on oikeus kyseiseen tehtävätyyppiin. Tehtävän voi myös määrätä oman organisaation ulkopuolelle.

Safe to Play Management

Puutemanageri

Vastuullisen hallinnoijan paras kaveri on puutemanageri, joka luokittelee puutteet alueittain, päivämäärittäin ja statuksittain.

Safe to Play Management

Työhistoria

Kaikki tarkastus ja huoltotoimenpiteet näkyvät historiassa.

Halutessa tarkastusraportin saa yhtä nappia painamalla.

Safe to Play Management

Järjestelmän hinta muodostuu käyttäjien ja aluemuistipaikkojen määrästä. S2P kaupassa on mahdollista luoda ostoskori, joka antaa suuntaviivan kokonaishinnasta! Pienille kunnille tarjoamme myös Hintakaton!

Safe to Play Management järjestelmä toimii osoitteessa ins.s2p.fi ja henkilörekisteri on sama user.s2p.fi kuin S2P sertifioinneissa.

Pyydä esittely!
sales@s2p.fi tai 040 717 9536 / Anne

Inspector vai Management?

Safe to PlayInspectorManagement
Räätälöity tarkastusohjeKylläKyllä
Automaattinen tarkastusraporttiKylläKyllä
TarkastushistoriaKylläKyllä
Aluetietojen omistusHenkilökohtainenYrityksen
Alueiden hallintaMobiilisovelluksessaTäysi toiminnallisuus
ObjektimanageriMobiilisovelluksessaTäysi toiminnallisuus
Tehtävien hallinta ja jakoEiKyllä
Korjaustarpeiden kehitys työkehotteeksiEiKyllä
Huolto- ja tarkastussuunnitelmatEiKyllä

Muut Safe to Play sovellukset