Toisen päivityskoulutuswebinaarin palautetta

Toinen Safe to Play:n järjestämä päivityskoulutuswebinaari tuli juuri pidetyksi. Jää on selvästikin rikottu ja koulutuksen pitäminen tuntui luontevalta ja helpolta. Osallistujat esittivät chatissa kiitettävästi kysymyksiä ja huomautuksia. Äänessä joillakin oli pientä pätkimistä mihin pitää vielä koettaa löytää syy. Ehkä kuulokkeiden käyttö parantaa kuuntelukokemusta yleensä, ainakin eräs kuulokkeita käyttänyt sanoi niin.

On selvää, että päivityskoulutukselle on tarvetta. Kertaus ja uusien tai muuttuneiden asioiden läpikäyminen on välttämätöntä jotta voisi olla pätevä työhönsä. Samalla se tarjoaa palautekanavan kouluttajalle oman toiminnan kehittämiseksi.

Koulutukseen osallistui 19 joista 13 jätti palauteen. Kuten edelliselläkin kertaa, tässä on kaikki annettu palaute sensuroimattomana kaikkien luettavaksi.

Arvosana 1/5 (0 kpl)

Arvosana 2/5 (0 kpl)

Arvosana 3/5 (0 kpl)

Arvosana 4/5 (9 kpl)

1) Hyvä kerrata asiat, tärkeä juttu.
Alun puheet yleisesti miksi leikkipaikat ovat tärkeitä ym. mielestäni turhia, mutta kaikki detaljikertaus todella hyvä muistinvirkistys.

  • Esan kommentti tähän palautteeseen: Koetan pitää koulutuksessa tasapainon eri osa-alueiden välillä. Tuo osuus ehkä koskettaa vähemmistöä. Siinä olet oikeassa, että tekniset asiat yleensä kaipaavat eniten kertausta.  

2) Helppo tapa päivittää tietoja. Webinaareja voi olla useamminkin jossa voitaisiin käydä standardit yksitellen läpi tai muita yksittäisiä asioita.

  • Esan kommentti tähän palautteeseen: Tämä on suunnitteilla. Palaan asiaan jäsentiedotteessa. : )

3) Tempo oli melko nopea, mutta päivitykseen hyvä.
Kaikin puolin hyvä koulutus, kiitos!

4) Mukava kun tämän pystyi tekemään etänä, ei tarvinnut lähteä matkojen päähän. Yhteyskin toimi kohtuullisesti.

5) Tekipä hyvää kerrata taas!
Ihana kun voi kerrata oman työpöydän ääressä.
Uusi kirja vaikuttaa hyvältä.

6) Kuvassa sekä äänessä parantamisen varaa, muuten ok!

7-9) (kolme palautta ilman perusteluja)

Arvosana 5/5 (4 kpl)

10) Kiitos hyvästä koulutuksesta.
– Aiheet olivat hyviä, yksi mikä jäi puuttumaan oli pieniä maaleja ja jalkapallomaaleja koskevien standardien tilanne tällä hetkellä. Kentällä taitaa liikkua aika paljon epätietoisuutta asiasta.
– hyvä olisi jos kysymyksiä voisi lähettää etukäteen, esim. teiltä muistutus sähköpostitse viikkoa ennen koulutusta. (Tällainen mahdollisuus mahdollisesti olikin, itse en huomannut.)
– suosittelen kuulokkeiden käyttöä riippumatta missä luentoa kuuntelee, auttoi huomattavasti seurattavuutta.

  • Esan kommentti tähän palautteeseen: Joku toinenkin on esittänyt, että pitäisikö koulutukseen lisätä kevytrakenteiset pallopelimaalit ja vaikka myös pump-trackit (hidasvauhtiset kumpuilevat pyöräilyreitit). Nämä voisi sisältyä koulutukseen tulevaisuudessa sillä tarkoituksena on tarjota kaikki alan koulutus saman katon alta.

11) Hyvää muistinvirkistystä. Kirjaa odotellaan mielenkiinnolla.
Saisko nettisivulle jotain selventäviä kuvia uusien standardien vaatimuksiin liittyen, esim. parkour mitoituksen vaatimukset ja vaikka ulkokuntoiluväliineen harjoitustila/turva-alue jne.? 🙂

  • Esan kommentti tähän palautteeseen: Pyrin kirjoittamaan kaksi blogia joka viikko tosin nyt on ollut kiirettä kirjan ja meneillään olevan koulutuksen kanssa. Kiitos aihevinkistä. Saat muuten sertifioituna uuden oppikirjan heti marraskuun alussa kun se tulee painosta, joten ainakin siinä nuo asiat on selvästi.

12) Hieno päivitys / kertaus ja helppo / halpa osallistua. : )

13) (Yksi palaute ilman perusteluja)