Yli 20 000 sivun aukaisua www.s2p.fi sivustolla!

Vuoden viimeisenä päivänä, 31.12.2016, S2P.fi sivuston eri sivujen avausmäärä ylitti 20 000 rajapyykin.

Suosituin sivu on Testaa tietosi, jossa voi kokeilla kuinka hyvin alan knoppitieto on hallussa. Sertifioidut henkilöt -lista on avattu yli 1 200 kertaa. Usein kysyttyjä tietoiskuja on luettu noin 700 kertaa. Koulutusten sisältökuvauksia (Tarkastaja, projektipäällikkö, hallinnoija, suunnittelija, yleiskatsaus) on avattu yhteensä noin 1 600 kertaa.

Safe to Play -koulutusten tarkoituksena on ollut alusta asti muodostaa kansainvälinen franchaise, minkä puitteissa englanninkielelle käännettävä koulutus ja oppikirja tulee käyttöön eri kielillä pidettävissä koulutuksissa eri puolilla Eurooppaa ja jopa Euroopan ulkopuolella. Talvikaudelle 2016-2017 uudistettu koulutus yhdessä uuden oppikirjan kanssa ovat saaneet hyvää palautetta kautta linjan mikä antaa yrityksen johdolle mahdollisuuden keskittyä toiminnan laajentamiseen. Tulevaisuus näyttää valoisalta!

Tässä yhteydessä kiitos kaikille koulutuksiin osallistuneille sekä muille yhteistyökumppaneille. Safe to Play:n puolesta hyvää alkanutta vuotta 2017!