Ensimmäisen päivityskoulutuswebinaarin palautetta

Perustuen omaan, vuosien pituiseen kokemukseeni tarkastajien kouluttamisesta, esitän vakaana käsityksenäni, että yhdellä kertaa ihminen voi oppia vain hyvin rajallisesti. Siksi (vähintään) vuosittainen päivityskoulutus on tarpeellinen. Ei vain muuttuvien asioiden tiedonjakokanavana, vaan tilaisuutena esittää kysymyksiä ja saada kertausta.

Ensimmäinen Safe to Play:n järjestämä VYL päivityskoulutuswebinaari pidettiin 22.10.2016. Webinaarin yhteydessä pyydettiin nimettömänä parannusehdotuksia. Ei siis varsinaisesti kiitosta markkinoinnissa käytettäväksi, vaan ihan vain koulutukseen osallistuneen näkemys siitä, miten koulutus seuraavalla kertaa voisi olla antoisampi. Tämä palaute voi auttaa myös sinua, joka ehkä harkitset, onko VYL sertifioinnin vuosimaksu mainostetun päivityskoulutuksen arvoinen!

Koulutukseen osallistui 25, joista 17 antoi palautetta. Tässä palautteet sensuroimatta kaikkien luettavaksi! : )

Vain sanallinen palaute (2 kpl)

1) Hieno ja onnistunut koulutus. Itse käytin kuulokkeita, voin suositella muillekin.

2) Webinaari toimii hyvin. Jatkossa hyvänä aiheena mm. Turvallisuusasiakirja.

  • Esan kommentti tähän palautteeseen: Koulutuksen aikana kartoitettiin halukkuutta seurata esimerkiksi kuukausittain järjestettäviä webinaareja eri aihealueista.

Arvosana 1/5 (0 kpl)

Arvosana 2/5 (1 kpl)

3) (Yksi palaute ilman perusteluja)

Arvosana 3/5 (3 kpl)

4) Yhteys pelasi ok! mahdollisuus äänikeskusteluun olisi tosiaan hyvä.

5) Käytännön koulutus tarkastajille on mielestäni välttämätön!

  • Esan kommentti tähän palautteeseen: Koulutuksen aikana kartoitettiin kiinnostusta osallistua tarkastajien käytännönkertauspäivään keväällä 2017.

6) Oli aika vaikea seurata, saattaa kyllä johtua ADHD:stä.

  • Esan kommentti tähän palautteeseen: Joku kertoi käyttäneensä kuulokkeita mikä oli ollut hyvä tapa eristää toimiston häiriöt. Laitan seuraavaan kutsuun vinkin tästä!

Arvosana 4/5 (7 kpl)

7) Kiitos tehdystä työstä ja vaivasta. On mukava olla tässä ammattiporukassa. Kuvat ja videot voivat helpottaa sekä selkeyttää ja antaa lisää perspektiiviä tilanteisiin ja tapahtumiin. Esim. jo valmistetuista parkour alueista, ym.

8) Koulutus oli hyvä ja olisinkin antanut 4,5*, mutta koska se ei ollut mahdollista niin mennään neljällä. Alussa käytettiin ehkä turhaa aikaa vielä tähän “oman tilanteen ruotimiseen”, joka ei kuulu mielestäni koulutukseen. Kuitenkin vain siis sen puolikkaan tähtösen verran. Mielestäni itse koulutusosuus oli erittäin hyvä ja tuo viimeinen 45min. etenkin. Tässä viimeksi tullut kysymys noista liikuntavälineiden kahvavaatimuksista osoittaa sen, että tämän tyyppisiä tapauksia olis hyvä käydä yhdessä läpi. Kiitos sinulle tästä koulutuksesta ja tapaamisiin.

9) Koulutus oli kokonaisuudessaan ihan hyvä, mutta alussa oli mielestäni hieman liialti asian vierestä puhumista. Viimeinen 45 min oli oikein mainiota tietoa.

  • Esan kommentti kahteen edelliseen palautteeseen: Tuntui sopivalta kertoa miten S2P koulutukset ovat kehittyneet ja kertoa vähän haasteistakin matkan varrella. Mutta olette oikeassa, siihen ei kannata käyttää aikaa.

10) Web-pohjainen koulutus toimi hyvin ja oli selkeä. Chat-palvelu riittävä, online-keskustelu menee sekavaksi porukalla. Päivityskoulutus vuosittain tarpeellinen, vaikka tarkastuksia tekee kokopäiväisesti. Leikisti Turvallinen -kirjasi on myös ollut sesongin aikana käytössä, kun tulee muistikatkos tai erikoisempia tapauksia vastaan.

11) Käytännön esimerkkejä ja kysymyksiä olisi voinut olla enemmän. Toki on osallistujista kiinni että minkä verran niitä kysymyksiä esitetään.

12) (Yksi palaute ilman perusteluja)

13) Kiitos, hyödyllinen ja näppärä tapa hoitaa tällaisia päivityskoulutuksia ainakin. Ensin kun hoitaa itse tuon nettipuolen kuntoon!

  • Esan kommentti kahteen edelliseen palautteeseen: Yhdellä osallistujista oli ongelmia nettiyhteyden kanssa. Tämä oli kai häneltä. Sovittiin, että hän voi halutessaan osallistua toiseen päivityskoulutukseen lokakuussa.

Arvosana 5/5 (4 kpl)

14) Koulutus oli selkeä ja koulutuksen pito tapa oli hyvä.

15) Antoisa päivityskoulutus 🙂

16) Hyvä koulutus ja halvat matkakulut… Seuraavalla kerralla otan huoltomiehet mukaan kuuntelemaan päivityksen. Pistän esityksen tykinavulla näkyviin.

17) (Yksi palaute ilman perusteluja)