Hakemus sertifiointiin

Muodollinen hakemus sertifiointiin tehdään antamalla pyydetyt henkilötiedot osoitteessa https://user.s2p.fi/users/register ja täyttämällä kohta “hyväksyn ehdot mikä viittaa tässä mainittuihin RPII sertifioinnin ehtoihin. Sertifiointikokeen voi suorittaa missä tahansa rekisteröidyssä koetilaisuudessa; useimmin Safe to Play -koulutuksen yhteydessä.

RPII sertifioinnin ehdot

Ymmärrän, että kukin koe on kertaluontoinen ja osallistumismaksu koskee vain yhtä koetta. Voin uusia kokeen, mutta maksu tästä kokeesta suoritetaan riippumatta koetuloksesta.

Minulle saa lähettää hinnaston mukaisen laskun kokeesta ja vuosimaksuista. Sertifioituna olen oikeutettu päivityswebinaareihin, joista osa on pakollisia sertifioinnin ylläpitämiselle; näistä ilmoitetaan s-postilla ilmoittamaani osoitteeseen. Voin perua sertifioinnin alkaen seuraavan vuoden alusta ilmoittamalla siitä marraskuun loppuun mennessä. Antamani henkilötiedot saa tallettaa sertifioitujen henkilöiden rekisteriin ja julkaista www.s2p.fi sivustoilla.

Täytän sertifiointistandardissa ISO/IEC 17024 kohdassa 8.2 sertifioitaville esitetyt vaatimukset:

 

OPR

DES

GOV

PRJ

INS

Olen käynyt Safe to Play -koulutuksen sertifiointitasoa vastaavan laajuuden ja olen tehnyt siihen liittyvät itseopiskelutehtävät; tai minulla on suoritettuna vastaava muu koulutus.

X

X X X

X

Näen ja kuulen niin, että kykenen oppimaan, työskentelemään tavanomaisilla toimistotyökaluilla ja kommunikoimaan työssä vaaditulla tavalla.

X

X X X

X

Osaan olla tahdikas ja asiallinen ja osaan työskennellä kaikenlaisten ihmisten kanssa riippumatta esim. uskonnosta, poliittisesta aatteesta tai etnisestä ryhmästä.

X

X X X

X

En ole tuomittu väkivaltarikollinen.

X

X X

X

Fyysiset kykyni ovat sellaiset, että kykenen liikkumaan välineissä.

X

Mikäli ulkoinen olemukseni on voimakkaan huomiota herättävä mahdollisesti kielteisellä tavalla (esim. lävistykset, tatuoinnit), ymmärrän, että voin joutua peittämään nämä leikkikentillä työskennellessäni.

X